Skip to main content
Wij helpen u ook graag op het gebied van styling, verkoop en aankoop van uw woning.

Interieursadvies

Onze onafhankelijke blik op je interieur is erg waardevol.

Verkoop Woning

Wij begeleiden u graag als u besloten heeft uw woning te verkopen.

Verkoopstyling

Wij zorgen ervoor dat uw woning er positief uit springt.

Aankoop Woning

Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in een nieuw huis.

Totaal Concept.
Adviesbureau WoonTeVree geeft interieuradviezen, bestaande uit totale concepten als ook aanpassingen aan bestaande interieurs. Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing voor uw interieur naar uw smaak en persoonlijkheid. U moet zich thuis voelen in uw eigen woning. Wij maken voor iedere doelgroep een passend interieur, gekoppeld aan uw budget. Met een goed interieuradvies kunt u uw huidige en/of nieuwe meubelen goed tot hun recht laten komen. Ook is het mogelijk met aanpassingen van accessoires en kleine meubels de stijl in uw huis te veranderen.

Gaat u kleiner of juist groter wonen? Heeft u een nieuwbouw woning gekocht en weet u niet precies hoe u uw nieuwe woning moet inrichten? Wilt u een nieuwe keuken of badkamer en weet u niet hoe de opstelling moet worden en welke kleuren en materialen u moet kiezen?
Margreet van den Berg-Kelderman is interieurontwerpster en geeft u graag inrichtingsadviezen, bestaande uit een interieurontwerp (meubelopstelling) en ook kleuradviezen voor uw nieuwe of bestaande woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer, enz.

Bouwtekening
Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Dan kunt u bij ons terecht om uw bouwtekening te laten beoordelen of voorstellen laten uitwerken om de ruimte zo praktisch mogelijk te laten benutten. Ook als u nog niet precies weet, hoe u wilt verbouwen, kunnen wij u praktische adviezen geven. Niet iedereen kan een bouwtekening lezen en daardoor worden zaken over het hoofd gezien. Hier wordt u pas mee geconfronteerd als het pand al betrokken is. Door ons uw bouwtekening te laten uitleggen, kan men zich veel geld en ergernis besparen. Met een goede basisindeling komt uw interieur beter tot zijn recht.

Adviesbureau WoonTeVree werkt nu met het nieuwste SketchUp 3 dimensionaal tekenprogramma voor de computer. Hiermee kunnen we onder andere interieurs, landschap architectuur, woningen en vele andere soorten tekeningen ontwerpen. U kunt door middel van dit computerprogramma alle mogelijkheden in uw woning met betrekking tot het interieur, kleur, opstelling en vloerbedekking bekijken. Tevens geeft dit programma de mogelijkheid om de lichtinval per dagdeel en per jaargetijde te zien. Door met dit programma te werken, kunnen teleurstellingen worden voorkomen.

Adviesbureau WoonTeVree heeft zich ook gespecialiseerd in verkoopstyling. Het is van groot belang dat uw woning er positief uit springt. De potentiële koper moet zich bij binnenkomst gelijk thuis voelen in uw woning.
Primair is het belangrijk om zaken die een potentiële koper zouden kunnen irriteren te elimineren. De eerste indruk van de koper is bepalend en moet positief zijn, de kans op verkoop wordt daarmee met 95% vergroot. De presentatie van uw woning is dus van groot belang. Omdat u al jaren in uw woning woont, kunt u een en ander niet meer objectief bekijken. Wij zien uw woning voor de eerste keer en kunnen dit dus wel. U vergroot hiermee de kans op een snelle succesvolle verkoop van uw woning. TV programma’s laten zien, dat er met kleine ingrepen grote resultaten te bereiken zijn.

Wij bekijken samen met u kamer voor kamer uw huis. Vervolgens geven wij aan wat de sterke en minder sterke punten van uw woning zijn. Tevens maken wij een plan, hoe u de minder sterke punten van uw woning kunt verbeteren en de sterke punten kunt accentueren. Het is mogelijk om van deze verkoopstylingsadviezen als deeldiensten gebruik te maken.

WoonTeVree geeft u advies op maat voor uw woning. Wij komen bij u langs om u adviezen en tips te geven voor de presentatie van uw woning. Wij geven aan wat u kunt veranderen om uw woning aantrekkelijker te maken voor de potentiële koper. Er zijn vele manieren om dit op een eenvoudige wijze te bewerkstelligen. Na ontvangst van het adviesrapport kunt u zelf aan de slag gaan met de gekregen adviezen en tips. U kunt natuurlijk te allen tijde zelf beslissen welke uitgaven u maakt met betrekking tot de uitvoering van de gekregen adviezen. Ook kunt u bij adviezen over het aantrekkelijker maken van uw woning door middel van nieuwe accessoires er rekening mee houden dat u deze accessoires mee kunt nemen naar uw nieuwe woning.

Wilt u uw woning verkopen? Dit kan een heel ingrijpende beslissing zijn. Adviesbureau WoonTeVree helpt u graag zonder dat u hiervoor makelaarscourtage hoeft te betalen. Wij rekenen ook bij de verkoop van uw woning een uurtarief. Wij begeleiden u graag als u besloten heeft uw woning te verkopen. Dit brengt veel emotionele aspecten met zich mee, want u gaat de woning verkopen waar u lange tijd in heeft gewoond en u gaat een plek verlaten waar vele dierbare herinneringen liggen. Dit alles maakt het verkopen van uw woning er niet eenvoudiger op. Wij geven advies over de verkoopprijs van uw woning en verzorgen uw advertenties in de krant en plaatsen uw woning op onze Internet site. Ook kan uw woning op de site van Jaap.nl en/of een van de andere woning sites geplaatst worden.
Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit:
– het samen met u bepalen van de juiste verkoopprijs
– het verzorgen van de advertenties en de plaatsing van uw woning op Internet
– het laten opmaken van een bouwkundig rapport door een bouwkundig adviseur
– begeleiding bij bezichtigingen
– begeleiden bij de onderhandelingen en de afwikkeling bij de notaris

Uw belangen
Wij behartigen uw belangen bij de bezichtiging van uw woning en voeren in overleg met u de onderhandelingen. Ook kunnen wij u begeleiden bij de notaris. Natuurlijk kunt u van onze deeldiensten gebruik maken. Bijvoorbeeld: Wij doen alleen de bezichtigingen en de verzorging van de advertenties. U kunt eventueel zelf over de prijs onderhandelen of naar de notaris gaan. Op deze manier kunt u zelf de onkosten bepalen en dus flink besparen op de makelaarskosten. Als makelaar behartigen wij uw belangen. Omdat wij niet op courtagebasis werken maar op uurtarief blijven uw kosten veel lager.

Het besluit om een huis te kopen is een ingrijpende beslissing en vele van u hebben hier geen ervaring mee. Behalve het financiële brengt het ook veel emotionele aspecten met zich mee. U moet zich namelijk met het hele gezin snel thuis kunnen voelen in uw nieuwe woning. Misschien laat u een woning achter, waar u vele jaren met veel geluk en voorspoed heeft gewoond en waar vele dierbare herinneringen liggen. Dit alles maakt het zoeken niet eenvoudig. Wij beschikken over de juiste expertise en kunnen en willen u bij deze moeilijke keuze graag begeleiden.

Onpartijdig
Om belangenverstrengeling te voorkomen en de koopprijs niet ongedefinieerd omhoog te laten duwen, is onpartijdigheid essentieel. Wij garanderen 100% onpartijdigheid. Daarbij komt dat wij absoluut geen belang hebben bij uw aan- en/of verkoop. Wij brengen alleen expertise door middel van de adviestijd in rekening. U weet vooraf waar u met ons aan toe bent.

Zoeken en begeleiden
Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • het zoeken van uw nieuwe woning op de woningmarkt
  • begeleiden vanaf het zoeken tot en met de ondertekening van de overdrachtsakte bij de notaris
  • het laten opmaken van een bouwkundig rapport door een bouwkundig adviseur
  • begeleiden bij bezichtigingen. Wij wijzen u op de voordelen van het te bezichtigen pand, maar ook op de eventuele nadelen
  • begeleiden bij de onderhandelingen en de afwikkeling bij de notaris

Onafhankelijkheid
Wij zijn volkomen onafhankelijk, dus niet aangesloten bij een makelaarsorganisatie of andere belangenverenigingen. Wij willen met onze expertise en kennis in de huizenmarkt u een onafhankelijk en eerlijk advies geven. Margreet van den Berg-Kelderman is een SVM gediplomeerd makelaar en staat daarvoor garant.

Uw belangen
Bij ons krijgt u een onafhankelijke begeleiding en een eerlijk advies. Als makelaar behartigen wij uw belangen. Omdat wij niet op courtagebasis werken maar op uurtarief blijven uw kosten veel lager.
Potentiële kopers laten zich vaak leiden door hun emoties. Zij zien het ideale huis, het huis van hun dromen. Om deze idealen en dromen te verwezenlijken hebben zij een adviseur nodig, die de persoonlijke belangen en woonwensen in het oog houdt.

Kosten
Wij hebben gekozen voor een vergoeding op basis van het aantal gewerkte uren.
Wij hanteren een uurtarief. Als u gebruikt maakt van de deeldiensten moet u ervan uitgaan dat een gemiddelde bezichtiging ongeveer 1 uur in beslag neemt. Mocht u meerdere woningen bezichtigen, dan nemen de kosten evenredig toe. Ook voor de verdere diensten betaalt u bij ons alleen voor de uren, die wij daadwerkelijk voor u gewerkt hebben. Ons tarief is dus niet afhankelijk of u wel dan niet tot aankoop overgaat.